Първа лигаФутболЦСКА 1948

Новият бразилец в ЦСКА 1948: Балчик е хубав град, морето е страхотно, но в София има повече възможности

Eдно от новите попълнения на ЦСКА 1948 през лятото Касиано Бузон даде първото си интервю пред клубната телевизия на „червените“ от Бистрица. Той бе привлечен от Черноморец Балчик и сравни морския град със столицата.

„Откакто съм в клуба, се чувствам страхотно. Всички ме приеха много добре и вярвам, че мачовете през подготовката много ще ни помогнат да подобрим нивото си и да бъдем готови за официалните двубои.

Откакво пристигнах в България, се адаптирам доста бързо. Измина една година. Балчик е много хубав град, морето е страхотно, но в София е различно, имам много повече възможности тук. Благодарен съм, че имам възможност да играя за ЦСКА“, сподели бразилецът.

profittips-the best football tips

„Има и други бразилци в отбора, това наистина е много важно за това да се чувстваме като у дома си. Както казах, всички ме приеха много добре, но останалите ми сънародници ми дават много съвети и това ми помага наистина много“, коментира той.

„Освен футбол, много обичам да играя и джитбол на плажа. Този спорт е много известен и любим в Бразилия, на мен също. Тук дори играем и мога да покажа моите умения“, допълни Касиано Бузон.

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker