Левски (София)Футбол

Новият французин в Левски с интересно разкритие

Новото попълнение на Левски Асими Фадига направи любопитно разкритие. Пред ouest-france.fr играчът призна, че в известен период от време е поддържал форма с отбора на играчите без действащи договори.

За информация на нашите читатели: синдикатът на футболистите във Франция е създал и управлява специален футболен отбор, в който могат да участва всеки футболист, който в дадения момент няма трудов договор с друг клуб. Това е алтернатива на популярното и у нас явление свободен агент да тренира с даден клуб макар да няма договор с него.

profittips-the best football tips

Ето и какво сподели 26-годишният играч пред родната си преса:

„В Льо Ман често идваха хора от синдикатите, които водеха момчетата, чиито договори изтичат. В един момент и аз се оказах сред тях. Обясниха ми как да действам. И реших да се запиша в този отбор.

Все пак е по-добре да тренираш с голяма група, а не сам. Имаш и възможността да играеш и в контроли, което иначе няма как да ти се случи. Обменяш и опит с колегите“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker