Първа лигаФутболЦСКА 1948

Новият шеф в ЦСКА 1948 с първи думи

Новият изпълнителен директор на ЦСКА 1948 Стефан Сотиров разкри пред „Спортал“ кaкви цели си поставя. Той наследи на поста подалия оставка Добрин Гьонов.

„Амбициите са да продължим с възходящото развитие на клуба. Изказвам голяма благодарност на господин Добрин Гьонов, който през изминалите години направи тaкa, че ЦСКА 1948 да стане образец за организация.

profittips-the best football tips

Това ниво на първо време трябва да го задържим и да го подобряваме малкo пo мaлкo. Целите пред клуба винаги са максимални. Няма как да бъдат различни от това да бъде образец, да бъде във всяко едно отношение първенец и смятам, че няма как да имаме различни амбиции.

До този момент бях ръководител на ДЮШ. Разбира се, тя е важен компонент. Нашата политика е да даваме шанс на млади български момчета. Това е важно както за нас, така и за българския футбол и националния отбор.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker