ТОПФутболЦСКА-София

Нови драми около трансферна цел на ЦСКА!

Поредни нови драми се разиграха около трансферата цел на ЦСКА-София – Данило Асприля. Израелският Бейтар (Йерусалим) е отправил последно предупреждение за дисциплинарно наказание към голмайстора.

От израелския клуб са готови да потърсят съдействие и от местната футболна федерация, след като колумбиецът отново даде да се разбере, че иска да напусне в посока „Българска армия“.

profittips-the best football tips

Той написа в Туитър: „Желанието ми да се махна от тук нараства с всеки изминал ден“, а впоследствие изтри публикацията си.
Според шефовете на Бейтар тези негови действия за пореден път уронват престижа на клуба. Както е известно Асприля, който бе голмайстор на тима за миналия сезон, опита да разтрогне договора си по взаимно съгласие. Тогава обаче евреите научиха за интереса на ЦСКА към него и не се съгласиха да го пуснат без пари.
Според информации в местните медии Бейтар иска компенсация от 200 000 евро за правата на 34-годишния играч.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker