Левски (София)Първа лигаФутбол

Ново попълнение на Левски може да започне като титуляр днес

Левски ще изиграе днес контрола срещу Ботев Враца. Проверката на стадион „Георги Аспарухов“ ще стартира в 18:00 часа, а входът за фенове, които ще бъдат настанени в Сектор А, ще бъде свободен.

Спарингът ще бъде предаван пряко и по клубната телевизия. Треньорът на „сините“ Станислав Генчев работи с ограничена група през тази седмица заради ангажиментите на част от играчите с различните национални гарнитури.

profittips-the best football tips

Това дава възможност на наставника дa погледне да насочи вниманието си върху някoи от футболистите, които получиха по-малко игрово време от началото на сезона. Днес се очаква един от тях, Клеман Икенна, да изиграе пълни 90 минути, за да се види неговото състояние.

21-годишният халф има на сметката си 4 двубоя, но винаги влизаше като резерва в тях и престоя на терена 95 минути. Очаква се и Иван Андонов да се завърне под рамката и да пази едно полувреме днес след възстановяването от контузията в киткaтa, която го измъчваше по време на подготовката.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker