Извън БългарияФутболЦСКА-София

Ново попълнение на ЦСКА под въпрос за националния си тим

Едно от летните попълнения на ЦСКА Лумбард Делова е получил повиквателна за националния отбор на Косово, Това е първа повиквателна за него, откакто е при „армейците“.

Централният защитник и съотборниците му ще посрещнат Румъния на 6 септември от 21:45 часа. След това те ще гостуват на Кипър на 9 септември от 19:00 ч. в първите си двубои от Лига С на Лигата на нациите.

profittips-the best football tips

Очаква се избраниците на селекционера Франко Фода да бъдат обявени днес или най-късно утре. Футболист номер 1 на Косово за 2023 година се превърна в първото чуждестранно попълнение на новата власт в ЦСКА и веднага си спечели място в титулярния състав на Томислав Стипич. Освен като централен защитник, той е използван и като опорен халф.

На днешнате пресконференция на хърватския треньор на ЦСКА стана ясно, че Делова е контузен и няма да има възможност да вземе участие в предстоящия мач срещу Арда. Стипич не сподели подробности за неговото състояние и все още няма яснота колко време ще отсъства, което постовя неговото участие за Косово под въпрос.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker