Първа лигаФутболЦСКА-София

Ново попълнение на ЦСКА се завръща за Ботев Пловдив

Очаква се крилото на ЦСКА Джейсън Локило да се завърне в игра за домакинството срещу Ботев Пловдив в петък вечер. Белгиецът лекуваше контузия, която го извади от строя за визитата на Арда в Кърджали, загубена с 1:2.

От понеделник той поднови тренировки, като първоначално се готви индивидуално, но вече вoди занимания с основната група. Локило, който дойде в ЦСКА от английския Хъл Сити през лятото, взе участие в два мача на „червените“ – срещу Спартак Варна и Славия, но впоследствие получи контузия.

profittips-the best football tips

Днес ще стане ясно дали Локило ще може да започне като титуляр или ще остане на пейката. Това ще зависи от физическото му състояние след травмата в последната тренировка на „армейците“ преди сблъсъка в „Надежда“.

Засега в лазарета на ЦСКА остават Мартин Стойчев, Илиян Антонов, Георги Чорбаджийски и Лумбард Делова, който също получи травма преди гостуването на Арда.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker