Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Ново попълнение ще пропусне първия мач на Левски

Отборът на Левски започна подготовката за мача в събота вечер от първия кръг на новия сезон в Първа Лига срещу Локомотив София. В понеделник „сините“ бяха в почивка и до събота, когато е двубоят ще имат четири занимания, две от които ще бъдат закрити за привърженици и медии – в четвъртък и петък.

Тренировката пропусна Александър Колев. Две от новите попълнения Мустафа Сангаре и Клеман Икена първоначално се подготвяха индивидуално, докато бяха беговите упражнения, а след това се включиха в игрите с топка.

„Тъкмо се радвах, че след подготовката няма контузени играчи, но Алекс е с лек здравословен проблем и реших да го предпазя, като не тренира днес и в сряда. Няма за него проблем да е готов за мача срещу Локомотив София в събота“, сподели Станислав Генчев пред „Dsport“.

profittips-the best football tips

„От новите играчи само нигерийският футболист Клеман Икена може би няма да може да го картотекираме навреме, защото ще пътува до Хърватия, за да уреди документите си, но дори и да го картотекираме, ще пропусне много тренировки и едва ли ще играе в мача срещу Локомотив“, допълни треньорът на „сините“.

Треньорът на Левски заяви, че Сангаре няма да играе с маска в мача срещу Локомотив София. Френският нападател игра с предпазна маска по време на неофициалния си дебют в контролата срещу Макаби Нетаня.

Столичното дерби Локомотив София – Левски е в събота, 20 юли с начален час 21:15 на стадион „Локомотив“ в квартал „Надежда“. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker