Извън БългарияПърва лигаФутболЦСКА 1948

Ново 20: УЕФА отново промени мача на ЦСКА 1948 в Европа

УЕФА отново промени деня на двубоя от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите между отборите на ЦСКА 1948 и Пафос, който ще се изиграе на Националния стадион „Васил Левски“. Справка в официалния сайт на централата показва, че срещата отново е насрочена за 8 август (четвъртък), а часът остава непроменен – 20:30.

Първоначално мачът бе предвиден именно за четвъртък, но на 3 август от УЕФА дръпнаха мача с ден по-рано (7 август), а причината е друг двубой от същия турнир, който ще се проведе в София, но на стадион “Георги Аспарухов”. Израелският Макаби Петах Тиква ще домакинства на румънския ЧФР Клуж в четвъртък (8 август) от 21:00 часа.

profittips-the best football tips

Причината за първоначалната смяна на деня е, че българската полиция не иска да охранява двата мача едновременно. От СДВР са имали комуникация с УЕФА във връзка с това и именно заради това двубоят ЦСКА 1948 – Пафос бе преместен с ден по-рано. В крайна сметка вероятно срещата на българския тим ще си се проведе по план в четвъртък на Националния стадион „Васил Левски“, докато Макаби Петах Тиква ще посрещне по същото време ЧФР Клуж на „Герена“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker