ТОПФутболЦСКА-София

Нов административен директор в ЦСКА

ЦСКА назначи нов административен директор, който се занимава с реконструкцията на стадион „Българска армия“ и реновирането на базата в Панчарево. Бившият шеф на „Армията“ и ексизпълнителен директор на Сдружение „ЦСКА Завинаги“ – Николай Донков – се завърна на работа в Борисовата градина.
„Постът не е от значение, важното е да вършим работа“, сподели той пред „Мач Телеграф“. През лятото в ЦСКА назначиха юношата на клуба Михаил Александров за технически директор, който да отговаря за инфраструктурните въпроси в клуба като подобряването „Панчарево“ и изграждането на модерна детско-юношеска школа.

profittips-the best football tips

Експертизата и опитът на 51-годишния Донков обаче не са останали незабелязани от новата власт на „Армията“ и той е получил покана да се завърне в ЦСКА още миналия месец.
Николай Донков менажира активно ремонтните дейности по клубната база още през 2010 година, когато собственик на „червените“ е фирма „Титан“ в лицето на Димитър Борисов и Иво Иванов. Именно тогава са подменени тревното покритие и дренажната система на основния терен в Панчарево, обновен е и терен №2. Тогавашните планове са на мястото на бунгалата да се построи хотел, но те така и не се реализират. В ролята си на отговорник за „Българска армия“ Донков спомага стадионът да получи лиценз от БФС и ЦСКА да се завърне в своя дом през пролетта на 2011-а, след половингодишно изгнание на „Васил Левски“.
След оттеглянето на „Титан“ и смяната на собствеността през 2013-а, Донков става изпълнителен директор на „ЦСКА Завинаги“, което е основано и оглавено от Александър Чакмаков – син на първия капитан на „армейците“ Нако Чакмаков.

profittips-the best football tips

Сдружението има за цел възстановяването на базата на детско-юношеската школа и успява да изгради три нови изкуствени терена в ареала пред „Армията“. Точно преди 10 лета от „ЦСКА Завинаги“ подемат кампания за ремонта на сектор „В“ и даряват 1500 седалки за реновирания тогава Сектор „Г“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker