Левски (София)Футбол

Нов в Левски увери за още много победи

Най-новото попълнение на Левски Евертон Бала изигра първия си мач като титуляр за „сините“ при победата над Етър с 3:0.

Бразилецът действаше като нападател в отсъствието на Рикардиньо и въпреки че не вкара попадение, се понрави с представянето си. Първият му мач с екипа на сините бе при нулевото равенство срещу Крумовград. 25-годишният футболист използва социалните мрежи, за да отбележи трите точки, които завоюваха столичани на „Ивайло“.

profittips-the best football tips

„Благодаря на Господ за тази великолепна победа. Първият ми успех с екипа на Левски. Предстоят ни още много. Искам да изкажа благодарност и на феновете, които показаха отново голямата си подкрепа. Продължаваме да се борим заедно“, написа Евертон в една от социалните мрежи.

Послание отправи и сънародникът му Фабио Лима: „Важен успех навън. Прибираме се у дома с трите точки. Продължаваме да преследваме целите си. Бог е справедлив“, гласеше съобщението на крилото. 27-годишният футболист също не се разписа срещу Етър, но вече има на сметката си два гола в пет двубоя.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker