Първа лигаФутболЦСКА-София

Нов в ЦСКА с емоционално признание за номера на фланелката си

Новото попълнение на ЦСКА Джеймс Ето’о направи трогателно признание за номера, който е избрал да носи в клуба. Той сподели, че е посветен на любим за него човек, който вече не е между живите.

„Дадохме всичко от себе си, играхме за победата до последно. Много бих искал да благодаря на публиката, която през цялото време ни подкрепяше и за нас това бе голям стимул. Спечелихме и благодарение на колектива, който имаме в отбора.

profittips-the best football tips

За мен не е проблем на кой пост ще играя, свикнал съм и на двете позиции. Спечелихме шест точки от последните два мача и това ще ни донесе по-добра атмосфера. Всички в отбора сме като семейство и се разбираме отлично.

Да, публиката на ЦСКА е невероятна. Такива са и привържениците на Ботев Пловдив. Винаги са ни подкрепяли, винаги са били на стадиона заради нас.

Избрах да играя в ЦСКА с номер 99 заради моя баща, който също беше футболист, но почина.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker