ФутболЦСКА 1948

Нов хаос около евродвубой на ЦСКА 1948

Кампанията в Европа на бистришкия ЦСКА 1948 е съпътствана от каши. По-рано тимът не беше допуснат да тренира преди двубоя с Будучност, защото теренът се оказа зает с европейска квалификация, провеждаща се в същия ден.

Сега пък проблемите застигнаха сблъсъка с Пафос. Кипърците ще гостуват в София и ще играят на Националния стадион, а в същия ден Макаби Петах Тиква ще домакинства на „Герена“. Кашата тръгва от категоричния отказ на СДВР да охранява и двата двубоя в един и същ ден.

profittips-the best football tips

УЕФА реши проблема като премести бистричани на предния ден. Това обаче не се хареса на кипърците, които заявиха, че имат огромни непредвидени разходи заради промяната, включително повторна резервация на хотел и чартър.

УЕФА е взела соломоновското решение, че за кашата е виновен ЦСКА 1948 и той трябва да поеме разходите на кипърците. Единственият начин тимът да си спести разходите е СДВР да се навие да охранява двубоя на първоначалната дата, но към момента родната полиция е категорична, че това няма да се случи.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker