Анализи и коментариЛевски (София)ФутболЦСКА-София

Норвежци срещу бразилци или кои настоящи играчи на ЦСКА и Левски са бележили в дербито

Вчера се изигра поредното „Вечно дерби“ между отборите на ЦСКА и Левски, завършило при резултат 1:1. Преди него едва четирима играча от двата отбора се бяха отчели с гол в сблъсъците помежду им.

След вчерашния двубой се оформя сблъсък между норвежци и бразилци на ниво „Вечно дерби“. Шестима действащи състезателя на двата тима или по 3 от всеки вече са разпечатвали противниковата врата.

profittips-the best football tips

За ЦСКА списъкът включва двамата норвежци Тобиас Хайнц и Джонатан Линдсет, като последният отбеляза гола си едва вчера. Към тях се добавя и нападателят на тима Дюкенс Назон.

„Сините“ пък могат да се похвалят с голове на бразилците Роналдо /бел. ред. голмайсторът за Левски във вчерашния мач/ и Уелтън, както и два гола на българина Илиян Стефанов. Единият от двата гола на нашенеца донесе последната към момента Купа на България във витрината на Левски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker