Първа лигаФутбол

Носител на трофей с ЦСКА се раздели с тима си

Христо Янев, който спечели Купата на България с тима на ЦСКА през сезона във В група, вече е безработен. Това беше съобщено от председателя на УС на Ботев Враца по-рано днес. Преди дни Янев успя да спаси тима от изпадане като победи на баража Марек Дупница. „Червената“ легенда пое клуба на 19-ти септември миналата година.

„Благодарим на Христо Янев и екипа му за свършената работа. Той показа, че е истински професионалист, който е отдаден на работата и върши всичко с душа и сърце. Той, екипът му и футболистите успяха да спасят отбора, който бе изпаднал в тежка ситуация. Разговаряхме помежду си и заедно взехме решение, че пътищата ни ще се разделят. Цялото ръководство му пожелава успех в бъдещата работа“, заяви председателят на УС на Ботев Вангел Вангелов.

Самият Янев коментира раздялата така: „Искам да благодаря на Ботев (Враца) като клуб, че ми даде възможността да се докажа като треньор, който гони целите си до последно без значение колко трудна е ситуацията, в която се намира отборът! Благодаря на ръководството в лицето на председателя на УС Вангел Вангелов и члена на управителния съвет Валентин Лилов и изпълнителния директор Тихомир Алексов, които ме подкрепяха безрезервно и ми позволиха да налагам идеите си до самия край. Благодаря на отбора и футболистите, че не спряха да се борят до последната възможност и показаха, че са големи характери и мъже. Благодаря и на моя екип – Калоян Генов, Христо Митов и Ивайло Младенов, че бяха професионалисти и са в основата на това чудо. Не на последно място на феновете и града, че получих подкрепа, любов и съпричастност. Успех на Ботев през следващия сезон.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker