Левски (София)ТОП

Обрат! Бешикташ се отказва от Кордоба

Публицистичният координатор на турския спортен сайт Fanatik Месут Айдън Кале сподели пред „Дарик радио“, че към настоящия момент бранителят Хосе Кордоба няма да премине в Бешикташ.

Бившият наставник на турския гранд, Риза Чалъмбай, е следял отблизо българския футбол. Айдън Кале добави, че докато не е назначен нов треньор, няма да има трансфери в Бешикташ. очаква се това да бъде Джовани ван Бронкхорст.

profittips-the best football tips

„В момента в Бешикташ има несигурност по отношение на треньора. Според информацията, която получих, най-големият кандидат за момента е Джовани ван Бронкхорст. Окончателните детайли се обсъждат с нидерландеца. Не мисля, че ще има трансфери, когато няма назначен наставник“, каза Айдън Кале.

profittips-the best football tips

„Интересът към Хосе Кордоба е дошъл от предишния мениджър. Знаем, че тогавашният треньор Риза Чалъмбай следеше отблизо българския футбол. Информацията е категорична, че трансферният списък не е ясен до идването на новия треньор. Бешикташ няма интерес към Кордоба“, добави той.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker