ТОПФутболЦСКА-София

Обрат! Веселинов намекна, че би оттеглил жалбата при определени условия

Станалият доста известен напоследък на феновете на ЦСКА и на широката общественост бивш заместник кмет на район „Красно село“ Николай Веселинов, който днес се яви пред съответните органи във връзка с жалбата си, продължава да е изтъкан от противоречия. След като самият той пред репортер на „Топспорт“ първо заяви, че тепърва ще реши дали да оттегли жалбата си, а после отрече възможност да го направи, в хода края на разговора е дал индикации за възможно оттегляне.

Думите му са част от записа, който е направил репортера на медията днес при конфронтацията си с една от най-обсъжданите в момента личности. Ето и точните му думи:

profittips-the best football tips

„Ако са толкова готови от клуба, аз съм готов да си оттегля жалбата. Ако аз преча на този отбор да се развива. Според Вас ЦСКА има ли амбиции да бъде съперник на всеки европейски и световен гранд? ЦСКА имаха същия стадион преди години, но бяха други хора и имаха характер. Те излизаха на терена, защото знаеха, че могат и искат. И не се предават. В момента им трябва стадион. Готов съм да подкрепя…“

Тепърва предстои да научим повече подробности. Междувременно адвокат Трендафилов заяви, че ситуацията е абсурдна и обясни, че процесът ще доведе до сериозно забавяне макар жалбата да няма шанс да бъде уважена.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker