Първа лигаФутболЦСКА-София

Обрат! Томаш настоява дебюта му да е срещу Ботев

Александър Томаш има желание да бъде на резервната скамейка още за двубоя в петък с Ботев Пловдив. Любопитен факт е, че той победи „канарчетата“ в миналия кръг с досегашния си отбор – Спартак Варна.

Вчера Томаш разтрогна договора си със Спартак. До часове ще подпише договор с „армейците“. За да води срещата с Ботев, трябва да бъде регистриран в системата на БФС във възможно най-кратки срокове.

profittips-the best football tips

Очаква се да няма проблеми и това да се случи преди мача в „Надежда“. В случай, че планът на Томаш не се получи, край тъчлинията ще бъде треньорът на дублиращия отбор на ЦСКА – Владимир Манчев.

Той проведе няколко тренировки с първия тим, докато се случваше треньорския трансфер, но днес Томаш ще проведе първо занимание.

ЦСКА и Ботев ще играят утре от 21:30 часа на стадион „Локомотив“, а нашите читатели ще могат да научат всичко най-интересно от двубоя тук, в TribunaSofia.bg!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker