ТОПФутболЦСКА-София

Обрат! ЦСКА и Пинто с разногласия в последния момент

По всичко изглеждаше, че ЦСКА е намерил ляв бек, който да бъде конкуренция на Сейни Санянг на този пост, но се оказва, че трансферът все още не сигурен. Двете страни имат разногласия относно договора на футболиста, родом от Люксембург.

Мика Пинто иска да подпише за два сезона с клуба. ЦСКА на свой ред предлага само едногодишен договор. В началото на преговорите бранителят е бил категорично против, но все пак има вероятност да отстъпи и да се съгласи.

profittips-the best football tips

До снощи левият бек беше в София, за да изчака развитието на преговорите. В следващите дни той ще замине, за да се включи в националния отбор на Люксембург за предстоящите двубои от Лигата на нациите.

При провал на преговорите с Пинто, ЦСКА ще трябва да търси „на пожар“ ляв бранител, за да запълни една от проблемните си зони на терена. Трансферният прозорец за „червените“ затваря на 2 септември.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker