Първа лигаФутболЦСКА 1948

Обрат! ЦСКА 1948 и Арда ще играят в Кърджали

Арда Кърджали официално обяви, че футболната среща с ЦСКА 1948 се мести на стадиона в Кърджали в понеделник, 27 ноември. От клуба уточняват, че в утрешния ден ще се играе отложеният мач от третия кръг с „червените“ от Бистрица, а не предвидената за днес среща от 18-ото завъртане, отложена заради обилните снеговалежи в столицата.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба в официалната си страница без редакторска намеса:

Уважаеми фенове на АРДА, утре 27 ноември АРДА посреща ЦСКА 1948 от 12:30 на АРЕНА АРДА. Днешната среща бе отложена поради лоши атмосферни условия.

profittips-the best football tips

Двата клуба взеха решение утре в Кърджали да се изиграе отложената среща от 3-ти кръг на efbetЛИГА, а на 14-ти декември в София да се играе предвидената за днес среща от 18-ти кръг.

Билети за утре може да закупите на касите на АРЕНА АРДА, които ще бъдат отворени днес в 14:00ч. и ще работят до 17:00. Утре понеделник касите отварят в 10:00 и ще работят до края на първото полувреме.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker