Първа лигаТОПФутболЦСКА 1948ЦСКА-София

Окончателно! Мачът ЦСКА 1948 – ЦСКА-София е отложен!

Спортно-техническата комисия на БФС официално отложи сблъсъка от четвъртия кръг на Първа Лига между ЦСКА 1948 и ЦСКА – София.

По-рано през деня от ЦСКА 1948 заявиха желанието си мачът да бъде отложен.

„Входирахме молба за отлагане на срещата в неделя. Предстои ни тежък раванш срещу Пафос, организацията на пътуването е доста сложна, а и ни очакват високи температури в Кипър. Ще опитаме да съхраним всички сили и това е причината за искането ни“, заяви изпълнителният директор на клуба Добрин Гьонов.

profittips-the best football tips

От футболнаца централа уточнихя, че отлагането е по искане на ЦСКА 1948 на основание на чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2024/2025.

Това е второ отлагане на мач по искане на ЦСКА 1948, което означава, че „червените“ нямат право на ново такова без да има съгласието на съперника, както гласи наредбата.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker