ФутболЦСКА 1948

Октавио: В България играят по-бърз футбол отколкото в Азербайджан

Бразлският халф Октавио се завърна в ЦСКА 1948 след наем в Сумгайт. Той говори за престоя си там, както и направи някои сравнения между футбола, който се играе тук и футбола, практикуван в Азербайджан.

„Емоцията да съм обратно тук е същата, както когато беше и през първия ми престой в клуба. Чувствам се много добре тук и всички се надяваме да постигнем поставените цели за този сезон.

profittips-the best football tips

Изкарах една година под наем и с отбора ми се представихме задоволително. Имахме няколко контузии по време на първенството, но направихме добър сезон и успяхме да се класираме за Лигата на Конференциите. В началото целта беше клубът да остане в Първа Дивизия, а ние успяхме да съберем най-много точки в лигата от всички предишни години. В крайна сметка успяхме да се класираме за Европа.

profittips-the best football tips

Тук в България футболът е по-динамичен, по-бърз, а в Азербайджан смятам, че имаме малко повече пространство за игра и можем да бъдем по-технични.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker