ТОПФутболЦСКА-София

Орманджиев: Не смятаме за редно след едва 2 месеца и 4 мача да даваме крайни оценки на треньора

Един от изпълнителните директори на ЦСКА – Стоян Орманджиев, говори за напрежението в „червения“ клуб след ужасяващото начало на сезона в първенството. Пред „Тема Спорт“ той заяви, че следващите два мача на „червените“ ще бъдат от изключително значение за бъдещето на клуба. Ръководителят на „армейците“ сподели мнението си, че две месеца и четири мача е твърде малко време за крайна оценка на треньора Томислав Стипич.

„Наясно сме с лошите резултати и слабата игра, от което всички ни боли. Работим обаче на максимални обороти това да се промени и сме уверени, че ще успеем да изградим силен и стойностен отбор. Колкото до треньорската рокада – не смятаме за редно след едва 2 месеца и 4 мача да даваме крайни оценки на работата на треньора. Това е дългосрочен процес, в който ние започнахме да градим всичко от основата. Трудно е за кратък период от време да стигнем до върха на къщата.

profittips-the best football tips

Вече ви казах – ние знаехме, че в началото ще страдаме. Гоним изграждането на една стабилна основа, което става бавно. Допускаме грешки и го осъзнаваме. Феновете са ядосани – и това осъзнаваме. Разбираемо е. Знаем, че и търпението към нас се изчерпва.

Но работим честно и отговорно, понасяме много критика, което изисква голяма воля и търпение, но го правим в името на ЦСКА. Защото ни е болно всяка година да има големи очаквания и после големи разочарования. Пътят е дълъг и не би следвало в самото му начало да даваме крайни оценки. Въпреки това сме наясно, че следващите два мача ще са определящи, независимо дали ни харесва или не“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker