ТОПФутболЦСКА-София

Основен в ЦСКА под въпрос за Вечното дерби

Един от основните футболисти в ЦСКА Тобиас Хайнц пропуска предстоящата среща с Локомотив София, твърди „Тема Спорт“. Столичните „железничари“ посрещат ЦСКА в събота от 19:00 часа.

Норвежецът не взе участие в мача срещу Ботев Пловдив (4:0), след като получи контузия при визитата на ЦСКА 1948 в Бистрица. Халфът е с увредени връзки на глезена и състоянието му все още не му позволява да поднови тренировъчен процес. Както е известно, само седмица след мача с Локо София за ЦСКА предстои вечно дерби с Левски.

profittips-the best football tips

Към момента участието на Хайнц за дербито със „сините“ е под въпрос. В Борисовата градина все пак правят всичко възможно да вдигнат норвежеца още за домакинството от междинния 27-и кръг срещу Локо Пд. Целта е плеймейкърът да запише минути срещу черно-белите, което е 4 дни преди вечното дерби.

Иван Турицов и Мартин Стойчев се очаква да са на линия за гостуването на Локо София. Турицов доскоро лекуваше проблеми с адукторите и се завърна в титулярния състав за мача с Ботев Пловдив. След само 20 минути обаче отново получи болки в тази област и напусна терена принудително. Треньорът Ел Маестро беше категоричен, че включването му в игра не е било прибързано, тъй като преди това е тренирал добре и очаква, че състоянието му не е сериозно.

Конкурентът му отдясно на защитата Стойчев пък има проблеми, които е изпитвал още по време на престоя си в Арда и се нуждае от няколко дни почивка. След това ще поднови тренировки и трябва да е готов за визитата в „Надежда“. Юрген Матей пропусна последните два мача заради мускулна травма, но прави специални процедури, за да се възстанови максимално бързо.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker