Левски (София)ТОПФутбол

Основен играч на Левски отпада за мача със Славия

Халфът на Левски Карлос Охене почти сигурно ще отпадне от сметките на Станислав Генчев за предстоящото гостуване на Славия, съобщава „Дарик paдиo“. 31-годишният ганаец показа, че не е възстановен от контузията си в лявото коляно и бе принудително заменен на почивката при успеха над ЦСКА 1948.

Африканецьт страдаше от травмата преди паузата за националните отбори и тя се обостри при нулевото равенство срещу Спартак Варна. По време на почивката в шампионата той се подложи на редица процедури, а възстановяването му бе форсирано през миналата седмица заради вирусното заболяване на Клеман Икенна.

profittips-the best football tips

От „Герена“ се надяват, че Охене ще липсва само за мача със Славия и след това ще бъде на разположение на Станислав Генчев за двубоите с Арда и Ботев Пловдив преди дербито с ЦСКА. Треньорът на „сините“ има няколко опции за зоната пред защитата.

Едната от тях е Клеман Икенна, който замени Охене в Бистрица. 43-годишният специалист показа, че там може да действа и капитанът Цунами. При това положение Кристиан Макун ще бъде левият централен бранител.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker