СлавияФутбол

Основен играч се завръща в групата на Славия за предстоящия мач

Полузащитникът на Славия Кристиан Добрев се завърна в групата на „белите“ за гостуването в Габрово на Янтра. Той лекуваше травма в коляното която бе получена през октомври месец когато Славия бе на лагер в Банско.

От групата ще отсъства Иван Минчев, който е с вирус и медицинския щаб на Славия прави всичко възможно да го вдигне на линия за гостуването в Разград на Лудогорец в неделя.

profittips-the best football tips

Контузилият се срещу Етър Георги Търтов се възстановява по план, като лично кондиционният треньор Трендафил Терзийски се е заел с него.
Екипът на TribunaSofia.Bg представя на своите читатели групата на „белите“:


Георги Петков, Светослав Вуцов, Венцислав Керчев, Ертан Томбак, Виктор Генев, Велко Йеленкович, Мартин Георгиев, Сибири Кейта, Денислав Александров, Емил Мартинов, Емил Стоев, Ерол Дост, Кристиян Стоянов, Галин Иванов, Владимир Николов, Тони Тасев, Кристиан Добрев, Роберто Райчев, Mартин Сораков

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker