ФутболЦСКА-София

Основен футболист в ЦСКА се завръща след контузия

Централният бранител на ЦСКА Браян Кордоба най-вероятно ще се завърне в титулярния състав на „армейците“ за предстоящата среща в петък от 16:30 часа срещу Арда на стадион „Българска армия“.

Колумбиецът за последно бе на терена в официален мач преди месец при гостуването на Ботев Пловдив (2:1). Тогава той получи разтежение и бе заменен още преди почивката. След това се възстановяваше няколко седмици и взе участие в контролата с Литекс (5:1) в паузата за мачове на националните отбори. В петък Кордоба ще замени Енес Махмутович, който се представи незадоволително в последната среща с Пирин (2:1).

profittips-the best football tips

Както вече писахме, сред стартовите 11 на Нестор Ел Маестро ще се завърне и Тибо Вион за сметка на Емануел Шакич, който игра отляво на защитата в последните 4 двубоя – с Локо София, Локо Пловдив, Левски и Пирин.
32-годишният австриец също разочарова във вечното дерби, като бе пряко отговорен за попадението което Роналдо реализира, а след това не показа нужното ниво и в мача с Пирин.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker