Левски (София)ТОПФутбол

Основен футболист на Левски пропуска дербито със Славия

Халфът на Левски Асен Митков е болен и най-вероятно пропуска мача със Славия. Срещата е от 18:00 часа на стадион „Александър Шаламанов“.

18-годишният футболист пропусна вчерашното занимание на „сините“ и едва ли ще бъде рискуван от Николай Костов. Припомняме, че той отбеляза срещу Етър миналия кръг и донесе успеха на Левски. Костов ще разчита на Дарлан на тази позиция, като в по-предни позиции ще бъдат Краев и Ел Джемили.

profittips-the best football tips

60-годишният специалист направи и избора си кой играч без паспорт извън ЕС ще остане извън групата за гостуването на Славия. Това по всяка вероятност ще бъде Роналдо, който ще бъде заменен от Марин Петков.
Уелтън е с четири натрупани жълти картона и при получаване на още един ще бъде наказан, но той е уверил, че ще внимава в следващите срещи, той като на Левски им предстои да се изправят срещу ЦСКА и Лудогорец.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker