Левски (София)ТОПФутбол

Основни футболисти преподписаха с Левски

Трансферът на Ноа Сонко Сундберг в Лудогорец е накарал защитникът на Левски Келиан ван дер Каап да размисли и да приеме предложението на „сините“ за нов договор, пише „Мач Телеграф“. Сега нидерландецът ще има по-големи възможности да се превърне в титуляр. Иначе Ван дер Каап беше четвърти избор след Сонко, Хосе Кордоба и Кристиан Димитров.

Келиан не подведе Николай Костов, който реши да използва система с трима централни защитници в мача с Шкупи в Скопие. Нидерландецът се представи на ниво, за разлика от Хосе Кордоба например.

profittips-the best football tips

Твърди се, че при Цунами този въпрос не е стоял на дневен ред. Бразилецът нямал планове скоро да напуска България и „Герена“. Изборът му за втори капитан също затвърдил решението му да остане. Очаква се съвсем скоро левият бек да подпише новия си договор с Левски.
След защитата идва ред и на разговорите с играчите на останалите постове, които могат да си тръгнат като свободни агенти през следващото лято.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker