Извън БългарияФутбол

Отборът на Мъри Стоилов изхвърча от Купата на Турция, Елитон – от герой в грешник

Воденият от Станимир Стоилов втородивизионен Гьозтепе отпадна на 1/16-финал от Купата на Турция след загуба с 1:2 от елитния Коняспор като гост. Приоритет за „Гьоз-Гьоз“ остава класиране в Супер Лигата.

През първото полувреме голове не паднаха, а в началото на втората част Мъри Стоилов пусна в игра бившия централен защитник на ЦСКА 1948 Елитон.

profittips-the best football tips

Бразилският бранител изведе гостите напред в резултата след час игра. Той се позиционира перфектно в наказателното поле и с глава засече центриране на Давид Тияник от корнер, а с помощта на десния страничен стълб топката влетя в мрежата – 0:1!

Само четвърт час след това Коняспор успя да стигне до изравнително попадение. Огулджан Юлгюн оползотвори асистенция на Лоука Прип и отбеляза за 1:1. До края на редовното време не паднаха повече голове и мачът влезе в продължения.

В добавеното време на първото от двете продължения Коняспор стигна до пълен обрат. Елитон не действа прецизно и по ужасяващ начин изчисти топката право на крака на Лоука Прип, който от малък ъгъл я мушна между краката на вратаря за крайното 2:1, с което Гьозтепе отпадна от надпреварата.

Снимка: Startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker