ТОПФутболЦСКА-София

Отбор от Франция следи крило на ЦСКА

Отбор от френската Лига 2 следи ситуацията около крилото на ЦСКА Матиас Фаетон. Става дума за Гренобъл. „Армейците“ именно от този клуб привлякоха национала на Гваделупа, като на различни места се твърди, че „червените“ са платили 1,6 милиона евро за него.

Ако се окаже, че през този сезон треньорът Томислав Стипич няма да даде титулярно място на Фаетон, не е изключено французите да се задействат и да си върнат бившата звезда, пише „Мач Телеграф“.

profittips-the best football tips

След трансфера си на „Армията“ обаче Фаетон не впечатлява. Макар и да се вижда, че той има класа, не е ефективен. За 41 мача с екипа на ЦСКА Фаетон вкара 6 гола и даде 5 асистенции. Нещо повече – фланговият футболист беше оставен резерва в дербито с Лудогорец, дебют на новия треньор Томислав Стипич, макар и „червените“ да изпитват трудности в атакуващ план. След като влезе на терена през втората част Фаетон не се отчете с нищо съзидателно.

Възможно е Гренобъл да поиска да привлече Фаетон под наем, тъй като едва ли от клуба биха готови да извадят 1,6 милиона евро за бившия си играч. През сезон 2022/2023 крилото записа 37 мача за Гренобъл в Лига 2, в които реализира 9 гола и даде 2 асистенции.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker