Левски (София)ТОПФутбол

Отлична новина за Левски

Нападателят на Левски Билал Бари напредва с възстановяването си и скоро се очаква да започне пълноценни бегови упражнения. Той тренира на “Герена” вчера, редом до съотборниците си, които не са ангажирани с националните отбори и сред които бяха Жереми Петрис, резервният капитан Вендерсон Цунами и останалите бразилци.

Французинът от марокански произход получи тежка контузия в края на миналото лято и оттогава претърпя две сложни операции, които го извадиха вече близо 14 месеца от игра.

profittips-the best football tips

Плановете на клуба са той да бъде напълно готов за старта на зимната подготовка веднага след Нова година, да влезе бързо в кондиция и да играе в контролните срещи, което ще му позволи да бъде на разположение на треньора Николай Костов за втория дял от сезона.
Костов лично съобщи за новата операция на Билал Бари при представянето си през лятото, като тогава още не беше наясно дали клубът трябва да търси нов нападател на неговото място. В момента “сините” разполагат единствено с Рикардиньо в центъра на нападението, като в малкото случаи, в които бразилецът не е на терена, на неговата позиция биват преквалифицирани Роналдо или Илиян Стефанов.
Възстановяването на Билал Бари на практика ще осигури ново попълнение на “сините” през зимната пауза и ще даде конкуренцията в атака, която толкова липсва на треньора Николай Костов.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker