Левски (София)Първа лигаФутболЦСКА-София

Отлична новина за Левски – ЦСКА

Националният стадион „Васил Левски“ ще бъде готов за „Вечното дерби“, съобщава „Тема Спорт“. Новата трева вече е поставена и това премахва повечето притеснения, че арената няма да е готова за двубоя.

Валяк валира терена, който още се вкоренява. Предстои да бъдат сложени вратите, които в момента липсват, и да бъде разчертано игрището.

profittips-the best football tips

Първият мач след ремонта ще е „Вечното дерби“ между Левски и ЦСКА, което създаде много полемики и дори се стигна до размяна на кръгове. Заради плануваните ремонтни дейности на тревното покритие след концертите на Ед Шийрън и Андреа Бочели сблъсъкът бе под сериозна въпросителна.

Първоначално дори бе решено той да се проведе на „Герена“ без гостуваща публика, но в крайна сметка Апелативната комисия промени решението на Спортно-техническата и върна двубоя на националния стадион.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker