Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

От НКП скочиха на ръководството на Левски

Националният клуб на привържениците на Левски излезе с остра декларация срещу ръководството на „сините“ и собственика на клуба – Наско Сираков.

Причината за тяхната реакция е заради цените на абонаментните карти, като това за първи път не е било съгласувано с тях.

TribunaSofia.bg публикува текста без редакторска намеса:

profittips-the best football tips

„Ръководството на ПФК Левски АД, начело с мажоритарния собственик, поднесоха поредната неприятна изненада за привържениците на клуба с неоправдано и необосновано вдигане на цените на абонаментните карти за новия сезон. То надхвърля 30%, както и границата на добрия вкус, без с нищо да носи по-добра услуга или преживяване. От мизерните условия по трибуните до футбола на терена.

В тази връзка подчертаваме, че за първи път организации на привържениците не са консултирани за цените на билетите и абонаментните карти, каквато традиция съществуваше в ПФК Левски АД. Това за нас означава само едно. Феновете са третирани като безгласни букви, които по традиция трябва да покриват щетите от лошото управление, продължаващо и до днес вече години наред.

Изразяваме и своето недоумение дали въпросното повишение не е свързано с договора за управление, според който 10% от цените на билетите отиват при фирмата спонсор-управляващ. Дали цените на абонаментни карти не стимулират именно по-голямо потребление на билети и печалбарство на гърба на привържениците?

И тъй като хората, борещите се за това футболът да бъде за привържениците, бяха отстранени и принудени да напуснат, Националният клуб на привържениците на Левски заявява, че няма да остане безучастен към продължаващата гавра с левскарите.

Ще изразим ясно и недвусмислено своята позиция през предстоящия сезон и призоваваме всички левскари да не бъдат безучастни към случващото се“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker