СлавияФутбол

От Славия потвърдиха: Капитанът на „белите“ пропуска следващия мач

Капитанът на Славия Галин Иванов получи контузия в столичното дерби с Локомотив София в събота. Полузащитникът на „белите“ напусна терена принудително, а днес от клуба излязоха с официална информация относно травмата на състезателя. Очакванията се потвърдиха и той ще пропусне следващия мач на тима си – домакинството срещу Локомотив Пловдив на стадион „Александър Шаламанов на 16-ти март.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба:

„Капитанът на Славия Галин Иванов ще бъде извън игра за две седмици.

Днешният обстоен медицински преглед потвърди първоначалната диагноза – разтежение на заден бедрен мускул на левия крак. Халфът получи травмата в средата на първото полувреме при победата с 2:1 над Локомотив (София) през изминалия уикенд.

profittips-the best football tips

При така стеклите се обстоятелства Галин няма да бъде на разположение за домакинството на Локомотив (Пловдив) в събота. Добрата новина е, че след срещата от 25-ия кръг на efbet Лига, която е с начален час 12:45 часа, следва прекъсването на шампионата за мачовете на националния отбор на България.

След паузата „белите“ гостуват на Левски на стадион „Георги Аспарухов“, за където се очаква един от най-опитните ни състезатели да бъде напълно готов за игра. Точна дата на дербито все още няма“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker