ТОПЦСКА-София

От ЦСКА излязоха с позиция за стадион „Българска армия“

На пресконференцията на ЦСКА изпълнителният директор Стоян Орманджиев успокои феновете и заяви, че стадион „Българска армия“ ще бъде построен, въпреки информацията от последните часове.

„Ние сме наясно каква е ситуацията. Искам да успокоя цялата армейска общност. Стадионът ще бъде построен. Самият факт, че сме напреднали с демонтажа не е случаен. Имаме недоброжелател, Николай Веселинов, който е жалбоподател. Имаме решение в наша полза. Не може да знаем какви са доводите“, заяви Орманджиев.

profittips-the best football tips

Той е незаинтересована страна в случая. Заинтересованите страни сме ние и държавата. Неговото обжалване е абсолютно недопустимо и се надявам, че съдът ще вземе мерки, за да можем да работим спокойно. В момента работим на предварително издадено решение, което ни дава възможност за демонтаж и да довършваме работата по проекта на стадиона. Когато му дойде времето ще се премине към тоталната реконструкция на стадиона“, каза още той.

„Каквото зависи от клуба, то се прави. Всичко върви добре. Единственото, което се бави е забавянето от недоброжелатели. Това, което прави ръководството говори и следното. Крайният срок за довнасяне на сумата в капитала на дружеството е февруари следващата година, но тази сума от 20 млн. ще бъде внесена следващата седмица. Сами виждате какви намерения имат собственика. До момента са внесени малко над 7 млн. лева“, добави другият изпълнителен директор на ЦСКА Филип Филипов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker