ТОПЦСКА 1948

От ЦСКА 1948 разкриха каква е ситуацията с Наумов

Националният вратар Даниел Наумов изненадващо не попадна в групата на ЦСКА 1948 за четвъртфинала за Купата на България с Лудогорец вчера. Краят на месец февруари означаваше и, че зимният трансферен прозорец у нас затваря, което породи спекулация дали пък „червените“ от Бистрица имат намерение да продадат своя страж в последните възможни часове,

В медийното пространство се заговори за сензационен трансфер на Наумов в Левски. Както е известно, договорът на 25-годишния футболист с ЦСКА 1948 изтича след края на сезона и към момента не е подновен. Самият вратар имаше възможност да напусне клуба в посока Полша през януари, но в крайна сметка до трансфер не се стигна.

profittips-the best football tips

„Дани си е в София. Не знам откъде се появи тази информация за негов трансфер в Левски – в нашия клуб запитване или оферта от „Герена“ за Дани никога не е имало. Преди няколко дни говорих с Боримиров, но по съвсем друг въпрос. Въобще не е ставало дума.

Остана в София заради джентълменското споразумение, което имаме с Лудогорец за Ивайло Чочев – да не играе срещу нашия отбор. Знаете, че пък ние взехме Дани Наумов от Разград. Затова не игра, а не заради преговори с Левски“, заяви пред „Спортал“ изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker