Първа лигаФутболЦСКА 1948

Официално! И двубоят на ЦСКА 1948 от третия кръг беше отложен!

Както знаете, тимът от Бистрица отдавна поиска отлагане на двубоя им с Арда. Причината е първото участие на отбор в ЕКТ.

Футболната централа взе решение да отложи двубоя и угоди на искането на ЦСКА 1948. Те ще побучат исканото време за почивка и подготовка за сблъсъка с ФКСБ.

profittips-the best football tips

Целият текст на решението гласи: „По искане на ФК „ЦСКА 1948“ София и на основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2023/2024 , срещата от III – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Арда“ Кж и ФК „ЦСКА 1948“ София, се отлага. Това бе обявено преди малко на сайта на футболния съюз.“

На този етап само тимът на Левски от родните евроучастници не е поискал отлагане на двубоя му от трети кръг на родната Първа лига.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker