Локомотив (София)Първа лигаТОПФутбол

Официално: Локомотив София има нов собственик

Локомотив София има нов собственик в лицето на Веселин Стоянов, който бе част от Управителния съвет на клуба в последните малко над 9 години. Той наследява Иван Василев, а днес двамата дадоха съвместна пресконференция, на която официално бе обявена промяната.

„Благодаря на господин Василев за съвместната дейност, започнахме от нулата, това, което направихме, ще го отчете историята. Разривът в отношенията с феновете донесе до влошаване на здравословното състояния на господин Василев, винаги сме работили заедно, но назря време за промяна“, започна Стоянов.

„Предложих да поемем финансирането на клуба, основният спонсор се отказа, но Локомотив не заслужава да бъде затворен, щеше да е петно, ако бяхме опозорили този легендарен клуб на 95-годишнината му. За мен не е било никога цел да бъда собственик, но искаме да надграждаме, да помагаме и Локомотив да просперира, това е нашето желание“, добави той.

„За сезон 2024/25 бюджетът е подсигурен и няма да има никакви финансови затруднения. Смятаме да направим някои нововъведения, съвместната ни работа с господин Василев ще продължи. Идват по-добри времена за Локомотив“, сподели Веселин Стоянов.

profittips-the best football tips

„С господин Василев ще си партнираме, това не бъди съмнение. Има компания, която ще спонсорира Локомотив, скоро това ще бъде оповестено. Ще има промени и в ръководството, за да се тушира напрежението с феновете“, допълни още новият ръководител на столичните „железничари“.

„Предприехме вече действия, срещнахме се с новата охранителна фирма, част от феновете, за да няма отново проблеми и глоби. Започнахме диалог с тях. Това, че ще има инциденти е ясно, но поне да ги сведем до минимум“,отговори Стоянов на въпрос за отношенията с публиката.

„Изпълнителен директор ще бъде Ивайло Котев, Бойчо Величков остава в ръководството като технически директор, ще назначим методист за школата, от която трябва да бълват футболисти за мъжкия отбор. Изпълнителният директор и треньора ще се грижат за селекцията.

profittips-the best football tips

Що се касае до класиране на отбора за този сезон, няма цел за призови места, но ще се борим за 7-8 място, за да не сме в борбата за оцеляване. Това е капацитетът, не можем да надскочим себе си, но целта е първата осмица“, заяви той.

„Бизнесът ми не е сенчест. Фирмата, с която се занимавам, е с химически продукти, взривни вещества. От 20 години е основана тази фирма. Работим по кариери, осигуряваме транспорт на опасни материали, съответно и охранителна дейност по закон. Всички сделки минават пред Министерството на икономиката“, сподели още Веселин Стоянов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker