ТОПФутболЦСКА-София

Очаквано: Стипич се сбогувал с футболистите след поредния резил на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Томислав Стипич най-вероятно е изиграл последният си мач начело на „армейците“. След поредното позорно падение на „червените“, специалистът обявил на играчите, че почти сигурно той няма да води отбора, пише „Блиц“.
Хърватинът не очаквал да получи нов вот на доверие и са минимални шансовете да бъде оставен начело на отбора и за мача с Ботев Пловдив в петък (30 август). Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев също намекна за задаващата се раздяла със Стипич.

profittips-the best football tips

„Томислав Стипич дойде тук, за да се справи с тежката и трудната ситуация, в която бяхме изпаднали в края на миналия сезон. Това обаче по никакъв начин не се вижда.
При всички положения трябва да има реакция. Не съм фен на среднощните реакции, по-скоро искам да помисля, изчерпва се нашето търпение“, обясни Орманджиев след третата поредна загуба за ЦСКА в първенството.
Уволнението на хърватина с германски паспорт се очакваше да се случи най-късно до паузата за националните отбори, но загубата в Кърджали ще ускори решението на ръководството.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker