Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Още един контузен в лагера на ЦСКА

Причината Зюмюр Бютучи да не попадне в групата на ЦСКА за съботния мач със Септември е била лека контузия на косоваря, съобщава „Тема Спорт“.

От ръководството не дадоха обяснение за състоянието му, който изненадващо отсъстваше при обявяването на тимовия лист за срещата, след като преди това не е имало информация за негова травма.

profittips-the best football tips

Според запознати неразположението на 28-годишното крило не е сериозно и в следващите дни той ще поднови пълноценни тренировки. В момента обаче цели четирима от летните попълнения на ЦСКА са с контузии.

След мача със Септември към Бютучи се присъединиха още Лиъм Купър, Лумбард Делова и Джеймс Ето“о. С травма в състава на „армейците“ е и норвежецът Улаус Скаршем, който също не бе на разположение на Александър Томаш при загубата в събота. Той обаче също е очакван да тренира на пълни обороти при подготовката за дербито с Левски.

Футболистите на ЦСКА получиха два дни почивка след поражението от Септември и подновяват занимания на базата в Панчарево във вторник. Тимът няма да има лагер в паузата за националните отбори.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker