Левски (София)

Още фенове искат да се срещнат със Сираков, клубът отговори на хисарските си привърженици

Феновете на „Левски“ (София) от фракцията „Torcida“ в Кюстендил също изразиха желание за среща с Наско Сираков, изпращайки писмо, с което го канят да дойде в Кюстендил.

Те последваха примера на „Синя крепост – Хисаря“, които вече сториха същото. Междувременно стана ясно, че хисарците са получили отговор на искането си, но не са доволни от отговора. Получили са уверения, че Наско Сираков е съгласен да се срещне с тях в офиса на клуба, но феновете очакват той да дойде в Хисаря и да поговорят на място.

Ето и какво са написали от „Синя крепост – Хисаря“ по повод случилото се:

„Днес, получихме отговор от представител на ръководството на ПФК Левски, по повод нашата покана за среща с г-н Наско Сираков. В него се казва, че той е на разположение да се срещне с нас в офиса на клуба.

Благодарим за отправената покана за лична среща в офиса на клуба, но нашата идея е различна! Все пак вярваме, че Той ще намери време да се види с нас, така като успя да го направи преди месец в други градове от страната.

Явно сме останали недоразбрани – идеята ни е срещата да е широко достъпна и отворена за всички фенове от региона, а именно Пловдив, Карлово, Сопот, Асеновград, Панагюрище, а не само за членовете на нашата организация. Бихме искали срещата да е отворена за всички, които изпитват загриженост за бъдещето на любимия ни клуб. Това цели избягване на елемента „посредничество“ от наша страна в отношенията между собствениците и ръководителите на клуба от една страна и „сините“ привърженици от друга!“

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker