ТОПФутболЦСКА 1948

Панайотов: Не мисля, че отстъпваме на този отбор

Треньорът на младият софийски тим говори за предстоящия двубой с ЦСКА. Панайотов се спря и на кадровите проблеми на тима си.

„Върнаха се националните състезатели, разполагаме с почти всички футболисти, надявам се да се представим добре и да излезем победители. Фаворити в първенството трудно може да се каже кой е, най-важното е да покажем едно добро лице и игра и да сме хората, които се радваме повече.

profittips-the best football tips

Аз разговарях с футболистите, играем си мач като мач, най-важното е да покажем нашето лице и да се поздравим с успех. Независимо от класирането, ние трябва да излезем мотивирани – разполагаме с изключително добри футболисти и този отбор заслужава да се надиграва и да побеждава.

Аз лично имам доста варианти в главата си – радвам се, че имаме добри и равностойни футболисти, всеки играч е важен, независимо дали е титуляр или влиза от пейката. Разбира се, всеки футболист може да очаквате. Да, щастливи сме, че Симеон преподписа с нас. Зинга е изостанал с подготовката, тепърва с него е направена индивидуална програма, ще натрупа малко минути и във втория отбор, като натрупа минути, ще бъде с нас. Сердюк започна постепенно да тренира, но има време до завръщането му на терена, тъй като прекара тежка контузия.

Най-голямото ни предимство спрямо съперника? Не мисля, че отстъпваме на този отбор, знаем, че нашият отбор има качества да победи и да се надиграва, този план ще следваме.

profittips-the best football tips

На всяко гостуване е възможно да има провокации, винаги, когато съм на терена, съм изцяло концентриран върху мача. Просто един треньор трябва да се съсредоточи върху случващото се на терена.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker