ТОПФутболЦСКА 1948

Панайотов: Не ни бяха такива указанията, трябваше да играем високо

Треньорът на ЦСКА 1948 говори след тежката загуба на тима си. Той сподели, че тимът му не е успял да спази тактическите си указания и допълни, че според него промяната в следващия мач ще бъде позитивна.

„Тежък мач за нашия отбор. Не очаквах да стоим толкова плахо. Опитвахме се да печелим единоборствата, но те имаха повече успеваемост. Нямахме спокойствие при владението на топката и имаше доста брак в действията ни, което беше разковничето.

profittips-the best football tips

Ние като отбор трябва да знаем, кога да излезем напред, кога да чакаме в средна третина. Не ни бяха такива указанията. Трябваше да играем високо.

Няма какво да се отразява психически тази загуба. Мачът минава, идва подготовка за следващата среща. Ще се опитаме да вдигнем момчетата.

Промяната трябва да бъде позитивна. Все пак сме домакини. Ще се опитаме да се противопоставим на добър отбор като Черно море. Надявам се там да покажем лицето, което искаме да виждаме.

profittips-the best football tips

За мен всеки мач е важен, независимо срещу кой противник играе. Искаме да изградим стил, с който да се превърнем в доминиращ отбор.”

ff

ff

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker