Първа лигаФутболЦСКА 1948

Панайотов: Разочаровани сме, има напрежение, защото толкова мачове нямаме победа

Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов коментира нулевото равенство срещу Ботев Враца. Тимът му все още не успява да спечели от началото на календарната година, с което вече са седми във временното класиране.

„Със сигурност искахме да победим. Много важно беше да спечелим този мач, защото сме в негативна серия. Искахме да създадем още положения, но за съжаление, отново не успяхме да реализираме гол и за пореден мач губим точки, което е разочароващо за нас“, заяви Панайотов.

profittips-the best football tips

„Не бих казал, че ни изненадаха. Знаехме как ще играят и че предимно ще се защитава. Нямаме отбелязан гол и вината е в нас. Съжалявам, защото имах надежда, че ще успеем да победим“, коментира той днешния противник на ЦСКА 1948.

„Да, нямаме необходимите положения. Искам отборът да изглежда по друг начин в атака, да насища зоната пред тяхното наказателно поле, не бяхме ефективни и се губеха положителните неща в атака“.

„Със сигурност, във всички има напрежения, защото толкова мачове нямаме победа. Само с победа се излиза от тази серия. Силно се надявах, че днес ще победим и ще излезем тази серия, но явно трябва да се променят някои неща, за да дойдат тези резултати“, каза още Николай Панайотов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker