ФутболЦСКА-София

Парадокс! Ел Маестро си тръгва, статистиката му остава

Вчера вечерта ЦСКА уведоми своите привърженици за раздялата с Нестор Ел Маестро и екипа му. Начело на отбора застава треньора на втория отбор Стамен Белчев, за когото това е трето завръщане.

Въпреки, че не спечели одобрението и доверието на голяма част от привържениците, с края на втория си престой на „Армията“ Ел Маестро стана чужденецът с най-много мачове начело на тима, задминавайки и покойния Миодраг Йешич. Той еднолично оглавява класацията със своите 59 двубоя начело на ЦСКА във всички турнири.

profittips-the best football tips

Вече бившият треньор на „армейците“ успя да постигне още нещо. Той е и чуждестранният наставник с най-много победи – 40. Именно последната е победата в дербито с Левски, по-рано този месец.

Чисто статистически, Йешич все още продължава да води на сънародника си по процент победи в мачовete, но добавяме и към този факт – спечелените трофеи и уважението от „червените“ фенове, които категорично са в полза на човека, неслучайно наречен Генерала.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker