Първа лигаФутболЦСКА 1948

Парадокс! ЦСКА 1948 с шанс да гостува на „Герена“ в Европа

Ако отстрани кипърския Пафос в трети квалификационен кръг, ЦСКА 1948 ще се изправи срещу победителя от двойката Макаби Петах Тиква (Израел) – Клуж (Румъния) в плейофите на турнира Лига на Конференциите.

Любопитното е, че израелският Макаби Петах Тиква играе домакинските си мачове на стадион „Георги Аспарухов“ заради военната обстановка в Израел. Там тимът загуби с 0:5 от португалския Брага в Лига Европа и по този начин попадна в третия по сила турнир.

profittips-the best football tips

Така има вероятност ЦСКА 1948 би играл и двата си мача за влизане в групите на Лига на конференциите на родна земя.. Двубоите от плейофната фаза са на 22 и 29 август.  Жребият бе изтеглен на днешния 5 август в централата на УЕФА в Нион.

Другият бъларски евроучастник в този турнир – Ботев Пловдив, може да срещне швейцарския Цюрих или португалския Витория Гимараеш. За целта обаче „канарите“ първо трябва да преодолеят Жрински Мостар от Босна и Херцеговина.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker