Левски (София)ТОПФутбол

Пелето: Стига им толкова на Лудогорец!

Обстановката сред „сините“ фенове, ръководители и легенди е приповдигната. Това си личи и в интервюто, което легендата на Левски Станислав Ангелов – Пелето даде за предаването „Арена спорт“ по БНТ.

Пелето вярва в шансовете на Левски да отстрани Айнтрахт. Освен това той смята, че през този сезон хегемонията на Лудогорец ще приключи.

profittips-the best football tips

“Равенството не е от голямо значение. Приятна ми е продукцията от клуб, фенове и състезатели. Беше приятно за гледане. Левски може всичко да направи – може да победи, може и да падне. Имат дух и желание. Не виждам притеснение във футболистите на Левски, за което много се радвам. Айнтрахт е съперник от топ ниво, но Левски се противопостави и игра добре.

“Николай Костов преценява добре процесите. Дано остане в тази балансирана емоция, за да взима най-добрите решения. Предполагам, че Левски ще започне реванша предпазливо. Не е толкова страшен противникът. Левски не е превъзбуден. Има добра емоция и енергия. Нищо не е на всяка цена.

“Николай Костов е доказан специалист извън пределите на България. Забелязвам добър баланс в него откъм увереност и спокойствие. Той се опита да надгради направеното преди него. Той налага собствени виждания, но не с драстични промени. Получава му се, за което го адмирирам.

profittips-the best football tips

“Аякс е класен отбор, който се бе подготвил доста добре. Отборът използва всички слабости на Лудогорец. Надявам се, че вторият мач “орлите” ще се представят по-добре. Имаха шансове. Стига им толкова на Лудогорец, само те да не са шампион. Заслужават го, работят добре, но не може все едни и същи.”

Снимка: Sportal.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker