Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Петима от ЦСКА висят с картони за реванша с Ботев

Победата с 3:2 над Арда в заключителния кръг от редовния дял на първенството изкачи ЦСКА на втората позиция в класирането и означаваше, че ЦСКА ще се изправи срещу Левски още при откриването на плейофите. Дербито е и последният мач за тима на Стамен Белчев преди гостуването на Ботев Пловдив в полуфинал-реванш за Купата на България следващата сряда, 1 май.

Големият заряд на мача ЦСКА – Левски, насрочен за събота, 27 април, от 16:15 часа, няма да позволи на треньора да прави никакви сметки за срещата на „Колежа“ и със сигурност той ще хвърли всичко най-добро срещу “сините”. Това обаче означава, че Белчев ще рискува да не може да разполага с някой от футболистите си под тепетата.

profittips-the best football tips

Цели петима футболисти на ЦСКА “висят” с жълти картони. Това са Фернандо Каранга, Енес Махмутович, Джонатан Линдсет, Емануел Шакич и Тибо Вион. Френският поливалентен състезател е застрашен да пропусне два мача, тък като има 8 официални предупреждения от началото на сезона.

profittips-the best football tips

Евентуален нов картон срещу Левски ще го извади и от състава за гостуването на Лудогорец на 11-12 май.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker