Извън БългарияФутбол

Петко Христов окуражи младите футболисти

Българският национал Петко Христов говори пред клубния сайт на тима си след нулевото равенство на тима му срещу Бреша като гост. Той се опита да окуражи младите футболисти по пътя им към успеха.

„Важно е да не допускаме голове и се надявам това да продължи и следващите мачове, но е излишно да отричаме, че на първо място трябва ние да вкарваме. С Матею и Николау се чувстваме добре заедно в защита, говорим много както на игрището по време на мачовете, така и на тренировки.

profittips-the best football tips

„Палермо се бори за плейофите за промоция, а ние се борим за спасения, но се надявам в сряда с помощта на публиката да спечелим трите точки. На младите казвам винаги да не навеждат глави, защото винаги ще имат възможности и трябва да бъдат готови за тях.“

Отборът на Специя е на 17-ти в класирането и ако остане на тази позиция, ще играе плейаут за оставане в Серия Б през следващия сезон.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker